Alkalmazások

Mesterséges intelligencia

Az MI a számítástechnika talán legizgalmasabb lehetőségeit rejtő területe, a megoldásainkban alkalmazott mesterséges intelligenciának köszönhetően termékeink a technológia élvonalát képviselik. Mi mégsem erre vagyunk büszkék, hiszen a piacon sokan kínálnak előremutató, azonban számszerűsített haszonnal alig kecsegtető MI implementációkat: Nálunk az igazi hozzáadott értéket nem maga a technológia, hanem az ügyfeleink valós problémáira adott gyakorlati megoldások jelentik. A gépi tanulás, a beszédelemzés és az adatelemzés terén megszerzett szaktudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően olyan hangcsatornákon és írott csatornákon egyszerre alkalmazható, mesterségesen intelligens megoldásokat tudunk leszállítani, melyekkel ügyfeleink saját üzleti területükön versenyelőnyhöz juthatnak.

Architektúra tervezés

Architektúra tervezési módszerünk az Open Group TOGAF keretrendszerére épül, amely kiterjed az üzleti, adat, alkalmazás, fizikai architektúra tervezésére. Az architektúra tervezési tevékenység eredménye az alkalmazásfejlesztés megalapozott tervezési dokumentációjának létrejötte, amelynek legfontosabb elemei az üzleti célok, a követelmények, a használati esetek és a megvalósítás közötti kapcsolatok meghatározása, bemutatása. A rendszerfejlesztési folyamán ezeket az összefüggéseket szükségszerű nyomonkövetni (traceability matrix). Így a tervezési dokumentáció együtt él a rendszerfejlesztéssel, követi a fejlesztés lépéseit, ezáltal az eltérések kezelésére is hamar sor kerülhet. Az architektúra terveket EA eszközök segítségével készítjük el (ARIS, MEGA, EA). A rendszertervezés során összeállítjuk a szállító kiválasztásához szükséges dokumentációkat, ajánlati felhívásokat, műszaki leírásokat.

Alkalmazásfejlesztés

Saját termékekkel és termékfejlesztésekkel mind a hazai, mind pedig a nemzetközi piacon jelen vagyunk. Alkalmazásainkat .Net és Java technológiával készítjük, széles körben használunk különféle adatbázistechnológiákat, valamint Avaya CC technológiát. Magas szintű rendszermérnöki megoldásainkat alkalmazzák piacvezető multinacionális vállalatok, KKV-k, egyházi intézményfenntartók, közigazgatási és önkormányzati szervezetek. A Contact Center Technológiában használt iparági megoldásaink a teljes CC munkafolyamatát lefedő megoldások: bejövő hívás alközpontba érkezésétől a teljes „riportolási” folyamatig bezárólag. Piacvezető kommunikációs megoldások szállítójaként együtt dolgozunk a legnagyobb hazai távközlési vállalattal. Egyedi alkalmazásfejlesztéseink közül kiemelkedik a köznevelési intézmények fenntartóinak szóló Fenntartói Tanügyirányítási Rendszer kialakítása. Ezen túl az EU projektek kedvezményezettjei számára fejlesztünk kedvezményezett oldali informatikai alkalmazást, amely az egyes projektek előrehaladását és a költségvetésének kezelését segíti. Portfóliónkat továbbá olyan munkák színesítik, mint részvétel a Nuance hanganalitikán alapuló interaktív alkalmazások fejlesztésében.

Informatikai tanácsadás

Szolgáltatásainkat a COBIT 5 módszertan alapján építettük fel. Sarokkövei az IT Governance kialakítására vonatkozó tanácsadás, továbbá az ITIL alapokra épített szolgáltatásmenedzsment rendszer, az IT szervezet fejlesztésére, valamint a kiszervezett szolgáltatások Service Level Management rendszer kialakításának szakértői támogatása. Tanácsadóink jelentős tapasztalattal rendelkeznek IT fejlesztések minőségbiztosítási tevékenységeiben, különösen az EU forrásból finanszírozott projektek tekintetében. ​Rendelkezésre állunk IT biztonsági kérdések megoldásában is, egyrészt a BCP/DRP kialakítási projekt végrehajtásában, másrészt a 2013. évi L. törvény által előírt feladatok teljesítése tekintetében.

SZÉKHELY

1115 Budapest,
Bartók Béla út 105-113.
6. emelet

TELEPHELY

7621 Pécs,
Irgalmasok utcája 5.
I. em. (Konzum Irodaház)

INNOBYTE INFORMATIKAI ZRT.

member of 4ig group

EMAIL

info@innobyte.hu

FAX

+36 1 700 2560

TELEFON

+36 1 700 2563
Széchenyi2020 logo