A csapat

Miközben a világban minden digitalizálódik, az informatika szerepe ugrásszerűen értékelődik fel évről évre, sokszor hónapról hónapra, komoly hiány tapasztalható az informatikai projekteket, ezen belül is az egyedi alkalmazás fejlesztés és alkalmazás integrációs feladatokat minőségben kivitelező szakmai csapatokban. Az Innobyte létrehozásának egyik fő mozgatórugója éppen a minőségi szoftvergyártás megteremtése volt, nem véletlen, hogy a jelenleg közel 200 főt számláló Innobyte csapat legnagyobb része a közvetlen szoftvergyártásban résztvevő informatikus, informatikus-közgazdász, programozó, vagy matematikus szakember; a cég működtetéséért, adminisztrációért, pénzügyekért vagy kommunikációért felelős létszám 10% alatti. Mi partnereket keresünk, csapatban gondolkodunk, ezért sem sajnáljuk az időt, energiát a toborzásra. Az elmúlt évben egy elit alakulatot tudtunk összerakni, amely tökéletesen érti az ügyfelet és az elvárásokat, gyorsan és hatékonyan, magas minőségben dolgozik.

squares
lengyel-kalman

Lengyel Kálmán

vezérigazgató

„Az INNObyte egyik legnagyobb előnye a rugalmasság és a gyorsaság. Mivel a döntéshozatal is gyors, egyből tudunk reagálni a piaci igényekre. Nagy a fogékonyság az új technológiákra, ezért innovatív szolgáltatásokat nyújtunk, egyedi szoftvereket fejlesztünk. Nem gondolkozunk sablonokban, mindig egyedi igényre készítünk egyedi megoldást.”

blenessy-laszlo

Blénessy László

4iG vezérigazgatói tanácsadó, az igazgatóság tagja INNObyte vezérigazgatói tanácsadó

„A megrendelő és a szoftverfejlesztő két különböző nyelvet beszélnek. Amikor a megrendelő azt mondja, hogy neki kell egy alkalmazás, akkor megjelenik a lelki szemei előtt egy szép színes kép, a fejlesztő viszont folyamatokat, biteket lát. Ezért fordulhat elő, hogy az eredmény néha nem egyezik azzal, amit a megrendelő elképzelt. Jó fejlesztője minden cégnek lehet, de azt, hogy ezt a két világot hogyan lehet közelíteni, kevesen tudják. Azok lesznek sikeresek a piacon, akik a megrendelői igényeket pontosan felmérik.”

dr-iszaly-monika

Dr. Iszály Mónika

Termék- és szolgáltatásfejlesztési igazgató

„A mi egyik fő célunk az értékteremtés, hogy olyan termékeket és szolgáltatásokat fejlesszünk, amelyekre valóban szüksége van a piacnak és a felhasználóknak. Ha ezt sikerül megvalósítani, az hosszú távon tud hasznot hozni, miközben nyomot hagyunk a világban, valakinek jobbá, könnyebbé vagy örömtelibbé tesszük az életét.”

barkoczi-nandor

Barkóczi Nándor

Kereskedelmi vezető

„A Make IT simple mottó tényleg igaz ránk: racionálisan, ésszerű keretek között valósítunk meg projekteket, tehát az a szürkeállomány, az a hozzáadott érték, amely jelen van ebben a cégben, a legmagasabb szinteken szolgálja ki az üzleti érdekeket, nem túlbonyolítva, hanem célszerűen, észszerűen.”

schweitzer-antal

Schweitzer Antal

Üzletágvezető

„A szoftvergyártásnál a semmiből lesz valami, egy új dolog. Ehhez végtelen minőségű türelem, megértés és flexibilitás kell, továbbá az időben való felismeréshez tapasztalat, egyeztetés. Ezért a tapasztaltabb szoftvergyártó senior kollegák köré építünk junior csapatokat. Az elmúlt években a cég egy elit alakulatot tudott összerakni, amely tökéletesen érti az ügyfelet és az elvárásokat, gyorsan és hatékonyan, magas minőségben dolgozik.”

balatonyi-ivan

Balatonyi Iván

Üzletágvezető

„A minőségi szoftvergyártás fenntartható és érthető. Nagyon leegyszerűsítve mondhatjuk, hogy a minőségi szoftvergyártás az, ha az ügyfél elégedett, de ennél tovább is lehet menni, és mi mindig megpróbáljuk tovább vinni az ügyfelet annál, mint ameddig ellát.”

revai-marton

Révai Márton

Irodavezető

„Az INNObyte egyik fő vonzereje a munkavállalók számára a szakmaiság, a jól koordináló, odafigyelő, mentoráló szakmai vezetés mellett a családias, kollegális közeg. A közös programok segítenek kilépni a munkahelyi keretek közül, és lehetőséget nyújtanak egymás megismerésére. Mindemellett a cég komolyan foglalkozik azzal, hogyan lehet a családot és a munkát egyensúlyba hozni.”

kiss-mihaly

Kiss Mihály

Delivery igazgató

„A projektek megvalósítása során számunkra kiemelt szempont az emberközpontúság, az emberek értékeinek, szükségleteinek figyelembevétele. Ez igaz az Ügyfeleink esetében is, akik számára egy-egy projekt keretében megvalósított és bevezetett rendszer változást jelent, amit nekünk megfelelő módon tudnunk kell kezelni – az üzleti mutatók megtartása mellett. Valamint ugyanúgy igaz ez a Kollégáinkra is, akik a projektbeli feladatok és a magánélet között egyensúlyozva elismerésre méltó teljesítményt nyújtanak nap, mint nap. Tisztában vagyunk azzal, hogy a work-life balance kivitelezése nem mindig könnyű, az INNObyte-nál azonban ez egy alapvető értékrend, amely mentén elkötelezetten támogatja munkatársait, partnereit.”

cziraki-erika

Czirják Erika

Pénzügyekért felelős vezető

„Az ügyfelek azért is szeretnek velünk dolgozni, mert képesek vagyunk időben és időre megcsinálni a lehetetlen feladatokat is. Gyorsan reagálunk, és nagyon rövid idő alatt valósítjuk meg a ránk bízott projekteket, ráadásul olyan minőségben, amire a megrendelő is vágyott, ezért az ügyfélnek AHA élménye van, és később is szívesen fordul hozzánk.”

SZÉKHELY

1115 Budapest,
Bartók Béla út 105-113.
6. emelet

TELEPHELY

7621 Pécs,
Irgalmasok utcája 5.
I. em. (Konzum Irodaház)

INNOBYTE INFORMATIKAI ZRT.

member of 4ig group

EMAIL

info@innobyte.hu

FAX

+36 1 700 2560

TELEFON

+36 1 700 2563