You are currently viewing Dr. Iszály Mónika az IPMA Global Award döntősei között

Dr. Iszály Mónika az IPMA Global Award döntősei között

  • Post author:
  • Post category:Hírek

Dr. Iszály Mónika az IPMA Global Award döntősei között

2021.07.07

Az Innobyte Zrt. termék- és szolgáltatásfejlesztési igazgatója, Dr. Iszály Mónika bekerült az egyik legrégebbi nemzetközi projektmenedzsment szervezetaz International Project Management Association (IPMA) nemzetközi versenyének, az IPMA Global Award finalistái közé.

A világ minden tájáról érkező pályázatok alapján 8 hónapos kiválasztási folyamatot követően döntött arról az IPMA, hogy ki lesz az a három szakember, akik közül kikerülhet az év nemzetközi projektmenedzsere. Az eredményt az oroszországi Szentpéterváron, az IPMA világkongresszusán hirdetik ki 2021 novemberében. A három döntős Malajziából, Ausztráliából és Magyarországról került ki.

IPMA Global Award döntősei 2021-ben

Dr. Iszály Mónika vezetésével valósult meg az azonnali fizetés bevezetése: minden 10 millió Ft alatti egyedi tranzakció 5 másodpercen belül teljesül a nap 24 órájában. A projekt során egy teljesen új, modern megoldásokkal kialakított infrastruktúra épült ki. Ez a kihívást jelentő projekt visszaigazolta a szakember egyedülálló vezetői képességeit, szakmai tapasztalatait, valamint emberi, empatikus hozzáállását is.

Az Innobyte Zrt. termék- és szolgáltatásfejlesztési igazgatója tavaly nyerte meg itthon az Év Projektmenedzsere díjat, ami kapcsán elmondta: “A projektvezető egyik legfontosabb értéke és feladata a megfelelő projektcsapat felépítése és összetartása, mindazon feltételek biztosítása, ami ahhoz szükséges, hogy a projekttagok minél hatékonyabban és gördülékenyebben tudják elvégezni a nekik szánt feladatokat.”

Nagyon büszkék vagyunk kollegánkra, és szívből szorítunk neki, hogy ő kapja az év nemzetközi projektmenedzsere elismerést novemberben.

SZÉKHELY

1115 Budapest,
Bartók Béla út 105-113.
6. emelet

TELEPHELY

7621 Pécs,
Irgalmasok utcája 5.
I. em. (Konzum Irodaház)

INNOBYTE INFORMATIKAI ZRT.

member of 4ig group

EMAIL

info@innobyte.hu

FAX

+36 1 700 2560

TELEFON

+36 1 700 2563