You are currently viewing TED INNObyte – 5 évesek lettünk

TED INNObyte – 5 évesek lettünk

  • Post author:
  • Post category:Hírek

TED INNObyte – 5 évesek lettünk

2019.11.14

2019. november 14-én az INNObyte 5 éves alapítását ünnepeltük. Izgalmas időszak áll mögöttünk, sok érdekes munkával, tapasztalattal, folyamatos fejlődéssel. évenként duplázva, majdnem 200 főre növekedett a munkatársak száma, ráadásul épp abban a hónapban váltunk Kft.-ből Zrt.-vé, ezértennek megfelelően szerettük volna születésnapunkat is megünnepelni. Akik ismernek minket, jól tudják, hogy célunk minden egyes projekttel, szolgáltatással, megoldással minőséget létrehozni, hogy szeretünk alkotni, egyedi szoftvereket gyártani. Ez az irány vezérelt minket akkor is, amikor születésnapunk apropóján egy rendhagyó TED INNObyte című eseményt álmodtunk meg partnereinknek. Ugyanakkor ránk jellemzően a vizuális megjelenésre szánt összeget a társadalmi felelősségvállalás jegyében inkább jótékony célra ajánlottuk fel.

A TED INNObyte-ra meghívott szakmai előadóink, művészeink nem mindennapi beszédekkel készültek az IT témakörében. A vezetői visszatekintő beszédeket követően Tarnóy Péter E-mobilitás és technológiai fejlődés témakörben tartott kötetlen, laikusok számára is érdekes előadást. A szakember Magyarországon 2009 óta foglalkozik e-mobilitással, cége kezdeményezte a Jedlik Ányos Tervet és alapította a Jedlik Ányos Klasztert. Ezt követően Domján Ádám vezette be a résztvevőket a mesterséges intelligencia rejtelmeiben. Az INNObyte vezető fejlesztője 20 éve dolgozik a szoftverfejlesztés területén, 3 éve pedig behatóbban foglalkozik a mesterségesen intelligens megoldásokkal a hangválaszú rendszerek világában, ezen belül is konkrétabban az NLP-re, azaz gépi szöveg- és beszédértésre fókuszál. A két szakmai előadást egy izgalmas performansz követte: Stork Natasa a meghívottak segítségével megalkotta a tökéletes férfit, akit Végh Zsolt alakított. A programozás végső konklúziója az volt, hogy a tökéletes férfi igazából nő. Az első pár percben a legtöbb résztvevő szakmai előadásnak hitte Stork Natasa bemutatóját a színésznő öltözete, felkészültsége, prezentációja alapján. A színművészek által előadott darabot a finom humoráról ismert Szabó Borbála írta kifejezetten erre az alkalomra.

Természetesen nem lett volna születésnap, ha az eseményt nem kísérte volna egy INNObyte logóval ellátott torta, és egy finom vacsora, amely alatt Bende Zsolt és Kovács Linda duó játszott fülbemászó jazz muzsikát. A kötetlen esemény lehetőséget adott arra, hogy ügyfeleinkkel, partnereinkkel hosszan és jó hangulatban beszélgethessünk. A visszajelzések pedig továbbra is megerősítettek minket abban, hogy jó irányba tartunk. Úgy érezzük, sikerült méltó módon megünnepelnünk ezt a jeles alkalmat, az elmúlt öt év eredményeit.

TED INNObyte – 5 évesek lettünk

SZÉKHELY

1115 Budapest,
Bartók Béla út 105-113.
6. emelet

TELEPHELY

7621 Pécs,
Irgalmasok utcája 5.
I. em. (Konzum Irodaház)

INNOBYTE INFORMATIKAI ZRT.

member of 4ig group

EMAIL

info@innobyte.hu

FAX

+36 1 700 2560

TELEFON

+36 1 700 2563